CVR nr: 3569 1626  

Partnere

Hvad kan vi tilbyde

 • Udklædningsevent
  Udklædningsevent

  Gør dit barns fødselsdag, din vens polterabend eller firmaets julefrokost til noget helt specielt, med en surprise udover det sædvanlige. • Julefrokost / Firmafest
  Julefrokost / Firmafest

  Novom arrangerer med stor succes julefrokoster for alle typer af virksomheder. Vi leverer arrangementer i alle størrelser, og vi arbejder med alle budgetter, store som små. Intet er for småt, og intet er for stort for os.

 • Polterabend
  Polterabend

  Hvis du er bedste ven med en, der skal giftes, og du sidder i polterabend "saksen", så husk at bruge Novom Event. Vi arrangerer gerne jeres polterabend, og vi har fantasien og ideerne til dagen.


 • Tjenere / Bartendere
  Tjenere / Bartendere

  Står I og mangler tjenere eller bartendere til et af jeres arrangementer, er Novom også leveringsdygtig indenfor dette felt. Vi står klar med en masse dejlige og smilende tjenere og bartendere, der alle har mere eller mindre erfaring i restaurationsbranchen.

 • Management / Booking
  Management / Booking

  Er du kunstner, musiker, foredragsholder eller lignende, og kunne du tænke dig at blive en del af Novom Management? Læs her om fordelene! Novom Management skiller sig ud fra andre booking og managements på den måde, at du kun betaler for de jobs, som du får igennem Novom Management.

 • Velgørenheds-arrangement
  Velgørenheds-arrangement

  Hvert år arrangerer Novom i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse et traditionelt bankospil med kaffe og kage, sidegevinster m.m., men med det ”twist”, at det er kendisser, der råber numrene op og laver deres egen fest for de fremmødte.

 • Marketing / Regnskab
  Marketing / Regnskab

  Novom kan hjælpe deres virksomhed med strategisk kommunikation, PR-projekter, events, pressekontakt, udarbejdelse af pressemeddelelser og pitches til journalister og alliancepartnere samt sammensætning og eksekvering af kommunikationsstrategier.

 • Event Kager
  Event Kager

  Novom laver de dejligste, dekorative og velsmagende kager til enhver lejlighed og event. Novoms eventkager er meget populære, både i deres udsmykning og smag, og sætter prikken over i’et til et hvert arrangement. Ring og hør nærmere for pris og bestilling.

   

Husk at følge os på Facebook