Udskriv denne side

Hvem er vi

Novom Event og Marketing

Novom arrangerer og tilrettelægger events i alle størrelser. Novom har et stort netværk af professionelle samarbejdspartnere. Her kan nævnes fagfolk fra forskellige kreative verdener som: Journalister, fotografer, grafikere, TV-medietilrettelæggere, producerer, reklame- og markedsføringspersoner.

- Michelle Sørensen: Eventkoordinator og kommunikationsansvarlig hos Novom Event & Marketing.

Har bred erfaring inden for mediebranchen. I arbejdet som presseansvarlig har Michelle været ansvarlig for strategisk kommunikation, PR-projekter, events, pressekontakt, udarbejdelse af pressemeddelelser og pitches til journalister og alliancepartnere samt sammensætning og eksekvering af kommunikationsstrategi. Derudover har Michelle været idéudvikler, tilrettelægger og studievært hos mediehuset København. Michelle har desuden stor erfaring inden for forskellige former for events med fokus på mærkesager og forskellige produkter.

- Charlotte Andersen: Projektleder og kundeansvarlig hos Novom Event & Marketing

Er uddannet i Københavns Byret. Charlotte har stor erfaring inden for regnskab og økonomi, og derudover har Charlotte erfaring i daglig ledelse og kommunikation. Hun har stået for tilrettelæggelse af diverse events og teambuildings for større firmaer. Hun har desuden mange års erfaring inden for daglig drift og service i restaurationsbranchen.

 

Michelle Sørensen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
mobil: +45 2211 3868

Charlotte Andersen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
mobil: +45 5250 1565